管理信息

Pre-overseas Study Program

日期:2011-12-21 作者: 录入: 阅读:

Ningbo University Foreign Languages School

Started in 2007, the Program aims to recruit, train and prepare students to study abroad for Bachelor or Master degrees. It recruits high school graduates (for Bachelor degrees) / college graduates (for Master degrees) and offer them (high school graduates) English language education for a whole school year (two semesters) in extensive English language courses as well as intensive major courses. The Program prepares the students in knowledge, skills and formalities to pursue their overseas education. So far, the Program has been credited by Wisconsin University at Oshkosh, Delaware State University, Delaware State University of the United States, Salisbury State University as well as Kristianstad University of Sweden, to recruit and train their prospective students. By 2011, the Program has trained, selected and sent more than 150 qualified students to the said universities to pursue their degrees.

Contact

Professor Frank Nan, Program Supervisor,

nanzuomin@nbu.edu.cn  0086 13736155021

Lecturer Peter Qin, Program Director